Spöstraff hos Belinda

Jag hann inte blogga i går, och det var synd, för Belindas tv-program var nog det bästa hittills. Mycket barnprat och sömnbrist. Precis sådär så vi utsjasade föräldrar känner igen oss. (Varför tror ni jag inte hinner blogga – jag har sovit 4 timmar på två nätter. Min tvååring har gått bananas).
Så här skriver hon själv på bloggen:

”Om ni missade programmet ikväll måste ni hitta en repris eller se det på TV8:s webb. Det är faktiskt oslagbart när Petter förklarar hur det går till hemma hos honom när de kör sömnmetoder på sina ungar. Jag har haft många underbarar gäster men so far har nog Alexandra och Petter varit de roligaste. Förlåt Alexandra förresten att jag kallade dig Alexandra Pascalidou…”

Haha, ja då gav Belinda sig själv offentligt spöstraff med sitt manus. Det var nog första gången jag såg det i direktsändning.