Ann-Marie är skarp

Ronnie Sandahl har gjort en kul intervju med Ann-Marie Skarp. Ni vet hon som är sambo med Jan Guillou sedan 17 år tillbaka, tillika hans förläggare.
Och i På spåret har vi sett att de dessutom är lika som bär. Man kanske blir det om man har levt ihop i 17 år. Fast å andra sidan tycks de bara leva ihop på helgerna. På vardagarna sitter Jan och skriver ute på landet.
Bästa citatet är dock det här:

Hur många julaftnar har du köpt en laptop till Jan med en önskan om att han ska sluta knattra på skrivmaskin?
– Det skulle aldrig falla mig in. Vi har redan en dator ute på landet. Men nu vill Jan lära sig mejlen. När folk vill mejla nåt till honom måste de skicka till mig och så tar jag med mig utskrifter till Jan på fredagen. Och så vill han lära sig att söka på google.”

1 kommentar