Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Johanna om ”bror-duktig”-fenomenet – Hillevi Wahl

Johanna om ”bror-duktig”-fenomenet

Johanna i Belgien svarade:

”Naturligtvis ska ni i Sverige ta vara på det, det skulle jag också göra om jag födde barn i Sverige. Men jag kan ändå inte låta bli att tycka att det blir lite för mycket ”bror duktig”-fenomen i Sverige. För, som här i Belgien t ex, så är ju förskolorna fulla av bebisar, och vad jag kan se av de äldre barn jag känner här, så fungerar de väldigt bra, och är mycket artiga på bussen och i tunnelbanan och säger självklart ”pardon madame” när de behöver tränga sig förbi för att kliva av. Det har jag aldrig varit med om i Stockholm. Har Du?
Några tankar jag har haft de senaste dagarna.
Bästa hälsningar, Johanna
PS Jag är också 42, och väntar mitt andra barn. Så ett varmt grattis till
Dig och mig.”

Svar: Vad underbart att det är fler som är 42 och väntar barn. Tack för dina kommentarer och stort grattis!