Stackars Britney

Hon fick sprit av sin egen pappa – som också levde ett trasigt liv sedan hans mamma skjutit sig som 31-åring.
Och mamman och brorsan har köpt ut till Britney ända sedan hon var liten.
Det känns som om hon aldrig hade en chans med sådana föräldrar. Och kanske inte hennes föräldrar heller. Familjetragik som går tillbaka flera generationer.
Som det nästan alltid gör.
Nu hoppas vi på Dr Phil…

1 kommentar

Om Dr Phil är Britneys enda hopp – då är hon illa ute.
Som svensk psykolog skulle Dr Phil aldrig kunna ens försöka göra pengar på Britney på ett sätt som han nu gör. Han hade inget på sjukhuset att göra. Han var inte dit kallad utan åkte dit för att träffa en annan doktors patient mot patientens vilja. Ytterst märkligt beteende och totalt PMot de etiska regler som råder åtminstone här hemma.
Tydligen finns det även i Amerika kollegor som är ytterst kritiska till Dr Phils agerande i den här frågan. Kritiken har t.o.m. fått Dr Phil att backa och inte sända morgonkvällens ”show” om Britneys psykiska tillstånd.
Jag tycker också att det är mycket märkligt hur Dr Phil uttalar sig om Britneys eventuella psykiska sjukdomar utan att ha undersökt Britney mer än ha samtalat med henne under 15 minuter under former som närmast kan kallas för ”påtvingat samtal under överraskningsbesök hos en patient som ej önskar fler överraskningar”…