Zlatan är kung

Man måste älska Zlatan.
Rosengårdskillen Zlatan gick helt fräckt upp och knackade på i det som vi malmöungar närmast har betraktat som ett ointagligt sagoslott. Det ligger nere vid vattnet vid Ribban, den långsträckta stranden.
Zlatan knackade på och sa att jag vill köpa ditt hus för 30 miljoner!
Ägaren funderade en stund – och gick sedan in till sin fru och sa:
”Jag har sålt vårt hus!”
Wow!
Holy shit, vad coolt.
Tänk, alla gånger, man cyklat förbi och undrat vem som bott i sagoslottet. Aldrig i livet att man skulle ha vågat ringa på. Fan, man skulle inte ens ha vågat palla ett äpple eller kastat in ett glasspapper över staketet.
Och killen kommer från Rosengård! Fattar ni hur stort det är?
För alla som någon gång har bott på Rosengård så är det som… som… som om Askungen skulle ringa på hos den elaka styvmodern och säga att du, tjejen, jag köper din kåk för trettio mille, du kan börja packa nu.
Hahaha!