Mr P om Ensamma mamman

Jag måste bara lyfta fram en bloggkommentar.
Mitt blogginlägg handlade om Ensam mamma söker – och att jag inte fattade hur alla killarna kunde bli så himla fulla och göra bort sig i direktsändning.
I går kom svaret från Mr P. (Jag måste försöka luska ut vem det är.):

”Kul att höra att du gillar programmet Hillevi. Jag kan ju bara prata för mig själv, men midsommarfirandet var en lång dag under en klarblå himmel, många förväntningar och nya intryck och naturligtvis en hel del nervositet, så när kvällen kom och allt började släppa så gick det lite överstyr (pratar fortfarande om mig själv). Men du har helt rätt, det borde inte vara så, och jag tog lärdom av den kvällen. Det var första och enda gången i detta program som jag blev full! Ska bli riktigt spännande att följa fortsättningen, för jag vet ju en del som hänt, men har ju ingen aning om om vad som blir med, och hur det klipps ihop.
Mr P”

Heders Mister P.

Och jag måste säga att jag undrar om det är höjden av gott moderskap att komma hem med en hel pirra med starköl till radhuset efter Ålandskryssningen? Räckte det inte med den fyllan alla fick på båten?