Världen är liten

”Hej Hillevi,
jag känner mig hedrad av du länkar till min blogg från din sida. Tack. Visst blir man en överlevare? Om man inte har gått under i skiten, vill säga.
Förresten: Du har träffat min son i måndags – världen är trots allt rätt liten. Tomas har intervjuat dig för programmet Tillsammans i P4 som ska sändas på lördag :-). Måste lyssna! Jag ser även fram PMot att läsa din nya bok och misstänker att igenkänningsfaktor kommer att bli hög.
Jag önskar dig en skön dag.
Ivana”

Ja, världen är sannerligen liten. Jag kan ju avslöja att Ivanas son är en synnerligen trevlig och klok ung man. Du kan vara superstolt, Ivana!
Missa alltså inte radioprogrammet Tillsammans i P4 på lördag morgon. Tydligen en ganska okristlig tid: 06-08. (Hur har de tänkt där?) För oss som är lite mer morgontrötta en lördag läggs det ut på nätet i samma sekund som det sänds. Då kan man ju lyssna när man har lust och tid. I love internet!