80 procent bloggmissbrukare

Jag kunde inte låta bli. Fast jag är ju inte missbrukare längre. Jag gör det ju inte varje dag. Jo, kanske lite. Fast jag kan låta bli. Om jag vill.
Det är inte som förr. När det gick ut över min man och mina barn…
Nu känner jag inte alls samma sug längre. Jag lovar. Jag har kontroll nu. Jo, jag har faktiskt det. Det är bara en slump att jag sitter här och bloggar just nu när jag egentligen borde duscha och gå till jobbet och barnen bråkar och… Det är bara en tillfällighet. Vanligtvis är jag mycket mer närvarande nu.
Det finns till och med de som tycker att jag borde göra det oftare. Att jag faktiskt gör det för lite! Men de kanske också är missbrukare. De kanske bara vill dra ner mig i träsket igen…

Nu har jag i alla fall gjort. Och okej då. Jag erkänner. Jag är fortfarande 80 procent missbrukare. Finns det någon stödgrupp man kan gå med i?

80%How Addicted to Blogging Are You?

Mingle2Online Dating