Time out i budgivningsträsket

Jag har inte skrivit på ett tag. Det beror på att jag är ett vrak. Ett vrak med ett lånelöfte, säger min man.
Vi har hittat drömhuset, nämligen. Sommartorpet, fast utan Ernst. Det är bara det att det är några andra idioter som också tycker att det är ett paradis. Och de bjuder över oss hela tiden! Bannade fläskfior!
Så nu har vi time out över midsommarhelgen. Jag hetsäter sill och potatis. Och mår illa. Det är ungefär som att föda barn, sa någon. Det gör ont och man mår illa, men det är skönt när det är över. Och man ångrar sig aldrig.

1 kommentarSkriv en kommentar

  1. Budgivning är vansinnigt frustrerande o jobbigt !! Jag var dessutom gravid i 8:e månaden när vi hittade ”Huset” (som sedan blev vårt). GOOD LUCK !!!

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.