Taxi, var god röj!

Här är dagens krönika i Metro, om dåliga – och bra – taxiförare.

4 kommentarer

Åh vad skönt att denna sida finns. Jag orkar inte jobba! Ännu en sömnlös natt. Dottern 5 år kommer alltid in och lägger sig i vår säng. Den senaste veckan har hon SNARKAT, och då menar jag inte nåt näpet litet pustande utan rejält – värre än makens snarkande. Jag puttar, väcker och ger upp – går och lägger mig i dotterns säng. Hör henne ända in i hennes rum. Hur maken kan sova är för mig en gåta. Snälla, finns det nåt tips för att få henne att sluta snarka??? Man kan ju inte gärna ringa vårdcentralen/BVC? Hjälp någon där ute i cyberrymden! Och tack en en gång Supermamman att du finns och livar upp tillvaron!

Hej Ann-Catrin!
Har Ni kollat upp om hon har utvecklat polyper bakom näsan eller har stora halsmandlar?
Vi fick operera vår ”skogshuggare” när hon var 4 för att hon snarkade så mycket.