Våra barn är inga Hells Angels!

Kapp Ahls dödskalletröjor är tillbaka i butiken. Men det är en sak jag fortfarande inte begriper. Varför vill Kapp Ahl klä våra barn i Hells Angelskläder över huvud taget?
Barnen är knappast några Hells Angels-hangarounds.
Varför skulle våra barn vilja associeras med grov kriminalitet och hustrumisshandel?
Nej, ta bort skiten från butikerna. Och ta in lite färg och blommor – joo, pojkar gillar faktiskt sådant – på pojkavdelningen när ni ändå är igång.
Seså, marsch, pannkaka!

5 kommentarer

Nu har jag inga egna barn, men handlar ibland presenter till andras. Det jag ständigt förundras över är behovet av att dela upp alla kläder och butiker i flick- och pojkavdelningar. Hade det verkligen varit så fel att bara ha en barnavdelning med jeans och spetskjolar, rosa, svart och grönt blandat eller sorterat på färg eller typ av plagg, men utan den obligatoriska könsetiketten?
Jag är så glad att jag inte är barn idag eftersom jag hellre hade marinblått och jeans än rosa och kjol när jag var barn. Även då (70-80-tal) fick jag kämpa för att bli accepterad som tjej. Idag hade jag nog klappat ihop.
*Obs ironivarning* Såå, varför inte köpa dina pojkar blommor och färg på flickavdelningen? Nej visst nej, flickkläderna är ju så snävt skurna att det inte går att röra sig som duktiga pojkar ska…*slut på ironivarning*

Ja varför finns det så få kläder med blommor på till pojkar?!
Det hade ju min lille Elliot blivit såå glad för!!
Märkligt att KappAhl designar kläderna så…
Hoppas ni får en lugn och skön påskhelg!
Många kramar!

Äsch. Småkillarna tycker det är häftigt … sen får jag väl hålla med ovanstående skribent här – det var ju inte ens likt eller ens i närheten av likt HAs PMblem.

Köp kläder på Polarn & Pyret, de har blommor, ränder & alla möjliga färger också till killar. Man kan blanda och kombinera hur mycket som helst. Kläderna kanske kostar ca 30 kr mer per plagg än på Kapp Ahl men det är det definitivt värt. När jag köpte Pippi t-shirtar till mina killar fick jag kommentarer som skrämde mig lite grann. ”du kan väl inte köpa kläder med Pippi motiv till pojkar??” Varför inte undrar jag då? ”Varma hälsningar från mamma till 2 blommiga pojkar 1,5 och 4 år som ofta läser din blogg.