Förbudsprinsen

Inte för att jag är någon jättefan av snabbmatskedjor. Men ändå.
Prins Charles vill förbjuda snabbmatskedjan McDonald’s, enligt DN.
– Har ni kommit något vart med McDonald’s, har ni försökt att få företaget förbjudet? Det är enda lösningen, sade prins Charles i ett tal i Förenade Arabemiraten.
Det är hans kungliga lösning på att bli av med problemet med barnfetman i världen.
Hahaha.
Jag tror nästan det är värt en krönika.
Vilken verklighet lever prinsarna och prinsessorna i? Tycker han att alla ska ha butler och personlig kock också?

2 kommentarer

Hmmm jag ser ett samband. Det är en världsrörelse som jag inte riktigt fattat förrän nu. Självklart har de hushållsnära tjänsterna något med detta att göra…Prins Charles vill förbjuda McDonalds och införa privata kockar…det betyder ju att alla som arbetar på McDonalds kan få jobb i hushållsnäratjänstesektorn.
Tror jag är trött – ska nog gå och lägga mig innan jag ser rosa elefanter också. 😉