Camilla om kändismammor

Camilla Läckberg skriver klokt, apropå debatten om årets mama:

”Så vad är det då som är så provocerande med de ”kändismammor” som det skrivit så mycket om det senaste, som jobbar och har barn och ändå har mage att se glada ut – och dessutom visar upp sig med fina kläder och schysst sminkade? Herregud, det är klart att man inte alltid ser ut så där. För varje plåtning eller modevisning, eller vad fasiken det är, så går det en jäkla massa vardag där man som nu t ex, hasar runt i pyjamasen hemma fast klockan snart är tolv…

Och handen på hjärtat – säg den småbarnsmamma som skulle tacka nej till att få små glimtar av glamour i sin vardag PMellanåt….”

Ja, inte för att jag hade velat gå runt på en catwalk, men vilken tidning som helst får gärna komma hem och göra om mig och mitt hem! Så jag blir sådär strålande vacker och mitt hem sådär Linda Skugge-rent. Anytime.