Hemliga pappan är rolig

Han är lite ojämn, Hemliga pappan. Men när han är bra är han riktigt rolig. I senaste inlägget har han fått ett brev från en kompis som också ska bli pappa:

”C mår ganska så bra men lider lite av diverse fysiska smärtor. Hon avverkar i rask takt kroppsdelar att ha smärta i, så nu är vi inne på andra eller tredje varvet.
Efter en läkarkontroll som vi var på så fick hon också besked om att hon hade B-streptokocker eller liknande, vilket hon upplevde lite som toppen av kransekakan.
Men det allra bästa är att hon två dagar efter beskedet var på informationsmöte för förstagångsfödande och under detta möte inte sa B-streptokocker, utan i stället råkade säga att hon fått hepatit B! /…/ Hon barnmorskan tog ju frågan seriöst och berättade om hur man undviker att hepatiten överförs till barnet vid födseln och dylikt.
Barnmorskan undvek att nämna att hepatit B är vanligast bland heroinister, manliga homofiler och afrikaresande nymfomaner med latexallergi, men det kunde säkert alla mötesdeltagare läsa sig till på nätet när de kom hem…”

2 kommentarer

Helt rätt! Tänk vad många andra föräldrar som måste Vabba eftersom deras barn blir smittat? Om alla höll sina sjuka barn hemma skulle vi alla få mindre VAB, men Terri kanske har ett viktigare jobb än vi andra???

Hej Hillevi!
När min son föddes för drygt två år sedan fick jag din bok i present. Aldrig har jag skrattat så mycket. Jag läste den två gånger på raken bara för att höra mig själv skratta igen.
Nu finns det en fuskpappa som skriver härligt om pappalivet:
http://fuskpappan.blogg.se
Jenny Abrahamsson