Tvillingvagn or not?

In i det sista har modern vägrat tvillingvagn, men nu är hon där i alla fall. Ska de ta det stora klivet?
Modern kommer att ha barnen lite mer när fadern jobbar längre dagar och sedan blir han pappaledig och då kommer det dagar då dagisbarnet är sjukt…. ju.
Vad säger ni läsare?
Vad är för- och nackdelarna med tvillingvagn?
Är Urban Jungle verkligen bäst eller är det bara ett pr-trick?
Vad är det för bredd på de olika vagnarna (rampfeber).
Tack för hjälpen!
/Hillevi – supermamman

4 kommentarer

Köp en begagnad ORA tvillingvagn i stället.
Inte lika bred som övriga tvillingvagnar. Har haft min i tre år och är väldigt nöjd.

Hade en UJ som var bra och extremt smidig, men fortfarande väldigt otymplig att lyfta i och ur bil. Kunde inte åka med alla bussar och spårvagnar (i Gbg). Iaf, fick rådet att köpa en Phil&Teds istället vilket vi gjorde och den är superbra. Kolla in den på nätet. Finns nackdelar som inget liggläge (för det äldre barnet) men det behövs faktiskt inte. Barnet kan sova iaf. Vi är mkt nöjda och smidigheten tar bort alla tveksamheter. Våra barn är 2,5 samt 9 månader.

Ett tips: Skippa UJ:n och köp babyproffsens tvillingjogger istället – halva priset mot UJ men har i stort sett samma funktioner. Vi har tvillingar och är supernöjd med vagnen. (på denna vagn har det dessutom inte kommit några rapporter om lossnade handtag som det gjort med UJ)
Good luck!

Jag säger som en föregående talare här – köp en ORA. Stockholmsmodell hette det då de var/är smalare än övriga tvillingvagnar som går på bredden då jags köpte min 1995. Dyr som skam var den ny (dryga 5000 kr redan då) men ack så bra den var!!