Dagisfrökens blogg

Undrar ni vad förskolefröknarna tänker om oss mammor och pappor?
Titta in lite på Soffans ord.

Ur enaste inlägget: ”Idag fick jag kommentaren som tar alla priser från en pappa på jobbet… Man vet ju inte om man ska skratta eller gråta. Vi ritar ”månadsteckningar” på vår förskola, en gång i månaden får barnen rita en gubbe eller något annat de väljer själva. Kalle (fiktivt namn), 1 år och sju månader ritade med tuschpenna. Han valde en rosa tuschpenna. När jag visade pappan teckningen sa han (PÅ FULLASTE ALLVAR): ”Har han valt rosa själv? Oj då, Kalle. (ÄKTA BEKYMRAD MIN) Du kanske blir homosexuell! Tror du att han är homosexuell? (till mig) Vi har inga homosexuella i vår släkt! (PANIK I RÖSTEN)” Jag blev helt ställd. Hade god lust att säga nåt som: ”Nu när du säger det, han klär ofta ut sig i våra prinsessklänningar och kör runt dockorna i vagnen…”