Experimentet är ingen astråkig bok!

Kan man få bättre läsaromdöme än så här:

”Jag har börjat att läsa en bok av Hillevi Wahl. Experimentet heter den. Jag köpte en liknande bok innan jul som handlar om hur en nyttig familj kan leva, den boken var astråkig. Men denna bok är så bra så jag hade kunnat att sträckläsa den om jag hade haft tid. Det som jag gillar med denna bok är att den är indelad i korta kapitel som jag hinner att läsa på tunnelbanan och på rasten utan att tappa fokus. Boken inspirerar till att göra aktiviteter med familjen som inte alls är dyra. Vilket jag trodde att de skulle vara innan jag läste boken. Till exempel så beskriver Wahl på ett lättläst vist, med hög igenkänningsfaktor, hur de cyklar och gör olika aktiviteter i skogen. Hon beskriver vad som gick bra och även vad som kanske inte blev som de hade tänkt sig på ett humoristiskt vis. Himla bra bok att få inspiration från!”


Läs genast hela inlägget från Monkeys blogg!
Inspirerande det också.