Fantastisk stödgrupp i Göteborg!

Min vän, frilansjournalisten Helena Wannberg, är en ängel som gör ett hästjobb för att sprida kunskap om missbruk och bra stödgrupper runt om i Sverige.
Som exempelvis Bona Via i Göteborg:

”Pratade just med en av de fantastiska människor som jobbar på Bona Via i Göteborg. De funderar på hur de ska nå alla dem som behöver veta att de finns. Jag drar mitt strå till stacken och sprider lite kunskap.”

Om Helena säger att de är fantastiska så är de det. Man behöver aldrig tveka. Det är det som är så skönt. Så känner ni någon i Göteborg som behöver en hjälpande hand och få höra det viktiga budskapet de förmedlar så tveka inte.
Och budskapet är:
Du är inte ensam, det är aldrig ditt fel, du kan inte bota den som dricker eller drogar och framför allt, du påverkas och har rätt att få hjälp för din egen del.

Helena puffar även lite för deras film Isblomma som det står om på hemsidan.

”Otroligt bra film om hur det kan vara att ha en förälder som dricker för mycket. Ungdomar som gått på Bona Via var med i hela processen med att göra filmen, vilket också märks. Mycket bra verktyg att använda för lärare och andra som vill ta upp ämnet. Diskussionsmaterial medföljer.”