Bröllopskläder – gissa vilken det blev?

På lördag ska jag på bröllop och paniken spred sig. Vad ska jag ha på mig?! Det blev till att ringa i livlinan, Nettan, som driver b.young i Norrtälje.

Jag har berättat förr om Nettan – som kontaktade mig på facebook och sedan dess inte bara är min personal shopper utan också en av mina bästa vänner. Hon har hjälpt mig komma över provrumsångesten, bara genom att visa hur fin jag blir i hennes kläder.

Jag hade ingen aning om att jag kunde se så bra ut. Påklädd. Haha. Och jag önskar att alla skulle kunna hitta en lika dedikerad butiksägare som verkligen bryr sig om sina kunder och kan deras smak – och kroppar.

Det blev tre nya outfits. Och en av dem ska visas upp på lördag. Gissa vilken.

2 kommentarer

Den grå hoppas jag! Den var väldigt tjusig på dig. Men utan leggings väl? Våga visa dina snygga ben !
Kram
Madde

Fin du är! Röstar också på den gråa. Hoppas att det blir trevligt på bröllopet!