I kväll: Väddö!

I kväll kl 19 föreläser jag i IOGT-huset i Västernäs på Väddö.
Efteråt signerar jag böcker till hugade bokspekulanter.
Varmt välkomna.

3 kommentarer

Träffade du Inga? Väddös störta hjältinna. Har spelat innebandy med ungarna under 50 års tid eller nåt. Hon stod i mål fram tills för något år sedan, då kroppen sa ifrån.

Helena, ja nu har jag det! Vilken eldsjäl. Och vilken skön kvinna, generellt. Jag fick reda på att hon varit aktiv i föreningen sedan 1938. Wow. Eller ”respekt!”, som ungdomarna säger i dag. Att finnas där, så länge. Det kräver någonting speciellt. Det finns nästan inga sådana människor kvar i dag, tänker jag.

Misstänkte att du skulle gilla henne. 🙂 Det är sant att det finns för få sådana människor idag. Men de som finns, finns oftast inom folkrörelserna. Mötet med människor som Inga är en av de stora anledningarna till mitt eget engagemang. Det känns att man är en del av något och har ett arv att förvalta.