En bok att älska och hata

Kolla vad som låg och väntade på mig hemma i Stockholm efter bokmässan. Christina Stiellis debutroman "Jag älskar dig inte". Jag läste den första novellen i "Livet +40" – som blev början till denna fantastiska ärliga skilsmässoroman. Och jag skrev då: Jag vill ha mer! En hel bok! För jäklar vad det kändes i magen när man läste.
”Den gör så ont så man nästan hatar den, så man bara vill slänga den i väggen”, som någon sa på Bokmässan. Och nu är den alltså här. Boken. Jag ska börja läsa redan på flyget till Örnsköldsvik.

1 kommentar

Åh! Den hade kommit fram som den skulle 🙂 Bra. Jag skickade en till Lina Forss också men den sitter kanske någon postarbetare och läser eller kanske den hamnade i ett annat land och så blir jag upptäckt på Bali och får boken utgiven där och så flyttar jag dit och ligger i solen hela dagarna.
Eller inte.
Stor kram till dig. En av mina stora behållningar av mässan var att få träffa dig. Och jag vill gärna göra det snart igen.