Gosedjursterapi

Lykke får inga pussar av Movitz. Aldrig i livet! Värsta lillasyrran, usch fy! Bara någon gång då och då får hon en puss, när han inte hinner tänka efter. Eller när han hinner tänka att hon är rätt söt ändå.

Man skulle kunna tro att Lykke var jätteledsen för detta. Men hon vet att Movitz älskar henne, innerst inne. Det syns. Och när hon någon enstaka gång, får den där fantastiska pussen blir hon så lycklig så hon måste ha mer meddetsamma! Många många många pussar. Men då säger Movitz stopp. Någon ordning får det väl ändå vara.
Då får hon lite abstinens, faktiskt.

I något obevakat ogonblick tar hon hans favoritgosedjur, tigern. Och smiter snabbt som attan in i sovrummet med sitt eget favoritgosedjur, katten. Sedan sitter hon där i lönndom och låter tigern pussa katten en miljon tre hundra triljoner gånger.
”Movitz tiger”, säger hon nöjt.
Smart tjej.