”En viktig bok om matmissbrukets helvete”

Tidningen Blå Bandet har också skrivit en längre recension av Hungerflickan.
”En viktig bok om matmissbrukets helvete”, skriver de bland annat. Och vidare:

”Det är en mycket svart berättelse där man ändå förstår bakgrunden till ätstörningarna och får en inblick i en bulimikers psyke. Maten fyller inte magen utan det svarta hål som finns inuti henne. En hunger efter något mer än bara mat. I huvudpersonens, Irmelis fall är det en ständigt närvarande längtan efter en pappa som ägnar mer tid och intresse för spriten, andra kvinnor och sitt arbete.”

1 kommentar

jag har ätit för att fylla mina svarta hål! Sedan kom jag på något smart….jag opererar bort mina möjligheter att äta mig salig…och nu är det värre ändå… finns andra sätt än att äta för att resa iväg…. gillar inte mig själv speciellt mycket nu…MEN, ville egentligen bara säga TACK så väldigt mycket för två väldigt, väldigt bra och viktiga böcker!