Helt hysteriskt!

Det här är nog min värsta mardröm. Tror jag.
Speciellt dockan på sängen. Eller i stolen. Eller i soffan. Eller toaletten?
Vad tycker ni? Är det ert drömhem?

6 kommentarer

Det såg ju så fint ut utifrån! Och sen när man kommer till bilderna inifrån huset… jag saknar ord (förutom att det gör lite ont i mina ögon). De hade veeeerkligen behövt någon som stajlade hemmet innan fotograferingen!

My eyes, my eyes! Ser ut som om de har låtit en 5-åring som är tokig i rosa, rysch och dockor stå för inredningen i hela huset! Men själva huset var ju fint, hade jag gärna haft om det hade legat i byn där jag bor…

Toaletten!!!
Herregud, vad mycket baciller det måste finnas i det där överdraget.
Jag tror jag skulle bli mörkrädd och vara helt övertygad om att dockorna skulle överfalla mig 🙂
.-= Eva´s last blog ..Bästa idag! =-.

Lite skräckblandad förtjusning faktiskt inför denna absurda inredning. Men jisses vilket jobb att städa ett sådant hem, skulle aldrig funka i vår familj.