Helt hysteriskt!

Det här är nog min värsta mardröm. Tror jag.
Speciellt dockan på sängen. Eller i stolen. Eller i soffan. Eller toaletten?
Vad tycker ni? Är det ert drömhem?

6 kommentarerSkriv en kommentar

 1. Det såg ju så fint ut utifrån! Och sen när man kommer till bilderna inifrån huset… jag saknar ord (förutom att det gör lite ont i mina ögon). De hade veeeerkligen behövt någon som stajlade hemmet innan fotograferingen!

 2. Jag får nästan ont i kroppen av att se detta.
  Men snyggt utanpå absolut.

 3. My eyes, my eyes! Ser ut som om de har låtit en 5-åring som är tokig i rosa, rysch och dockor stå för inredningen i hela huset! Men själva huset var ju fint, hade jag gärna haft om det hade legat i byn där jag bor…

 4. Toaletten!!!
  Herregud, vad mycket baciller det måste finnas i det där överdraget.
  Jag tror jag skulle bli mörkrädd och vara helt övertygad om att dockorna skulle överfalla mig 🙂
  .-= Eva´s last blog ..Bästa idag! =-.

 5. Lite skräckblandad förtjusning faktiskt inför denna absurda inredning. Men jisses vilket jobb att städa ett sådant hem, skulle aldrig funka i vår familj.

%d bloggare gillar detta: