Rösta på årtiondets superhjälte!

Jag fick ett mail från Carmilla, som jobbar med World’s Childrens Prize:

Hej Hillevi,
Här är lite info om årets omröstning. Din krönika i Metro hjälpte oss så mycket förra året. Jag tror att vi fick typ tredubbelt så mycket utrymme i media bara för att du skrev en så bra krönika om Somaly. Nu är jag sent ute, men du får i alla fall info nedan om årets omröstning!
Hej från,
Carmilla”

Svar: Ja, historien om Somaly Mam, en kambodjanska som var slav på bordeller som barn, och som i dag räddar flickor som hålls som sexslavar på bordeller runt om i Sydostasien rörde verkligen mitt hjärta. För er som missade krönikan så finns den här.
I år fyller World’s Childrens Prize tio år. För att fira det ska man utse årtiondets barnrättshjälte. En global världsomröstning för barn under 18 år.
Gå in och rösta ni också!