Rösta på årtiondets superhjälte!

Jag fick ett mail från Carmilla, som jobbar med World’s Childrens Prize:

Hej Hillevi,
Här är lite info om årets omröstning. Din krönika i Metro hjälpte oss så mycket förra året. Jag tror att vi fick typ tredubbelt så mycket utrymme i media bara för att du skrev en så bra krönika om Somaly. Nu är jag sent ute, men du får i alla fall info nedan om årets omröstning!
Hej från,
Carmilla”

Svar: Ja, historien om Somaly Mam, en kambodjanska som var slav på bordeller som barn, och som i dag räddar flickor som hålls som sexslavar på bordeller runt om i Sydostasien rörde verkligen mitt hjärta. För er som missade krönikan så finns den här.
I år fyller World’s Childrens Prize tio år. För att fira det ska man utse årtiondets barnrättshjälte. En global världsomröstning för barn under 18 år.
Gå in och rösta ni också!

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.