Hjälp till att minska alkovåldet!

minska alkovåldet

Jag fick ett mail:

”Hej Hillevi,

Tack för att du alltid skriver så bra om alkohol på bloggen och har hjälpt till att sprida Vit jul-kampanjen tidigare. Just nu pågår IOGT-NTO:s kampanj Minska alkovåldet, där vi uppmärksammar sambandet mellan alkohol och våldsbrott. Det vore toppen om du vill skriva något om kampanjen på bloggen och uppmana fler att skriva under uppropet. Kampanjsajten är http://www.minska-alkovåldet.nu och där kan man ta del av fakta kring alkohol och våld, skriva under uppropet och hitta enkla redskap för att hjälpa till med kampanjen. Om du går in under Engagera dig hittar du banners att använda på bloggen till exempel.
Fridens liljor!
Kerstin Kokk”

Svar: Åh, det är alldeles för få som säger fridens liljor nuförtiden! Underbart. Och självklart stöttar jag kampen. Fattas bara. Såg du min krönika i Accent om barnmisshandel och alkohol? Den har blivit mycket uppmärksammad.

1 kommentar