En blivande läkare?

Jag tror inte mina ögon! För att citera Små Einsteins.
Min treåring sitter just nu framför datorn och placerar ett helt skelett, del för del, på rätt plats i en kropp.
”Jag kan pappa!”
Säger han.
Och Gunnar och jag tar oss för pannan.
Vad månde bliva av detta wonderbarn?
Movitz är nog en blivande hjärnkirurg. Eller åtminstone husläkare.
Och som expert på invärtes medicin kommer han att få kollegan Elliot:
”Mamma, vet du att glass förvandlas till bajs i magen?”
Joråsåatt.

3 kommentarer

Vilken underbar blogg du har och vilket fantastiskt språk! Jag blir alltid berörd av dina inlägg. En sak är märklig, varför kommenterar aldrig dina läsare? Jag ska börja jag lovar!

Vad är det för spel? Något på nätet eller köpt spel. Min Erik 4,5 älskar spel. Halvan och brandbilen är bäst just nu. Han läser boken, spelar spelet och leker brandman hela dagen. Kallar mig ”brandchefen”. Jag får väl vara glad att jag fortfarande är chef.
Måste passa på att tacka för Spotify igen. Vad roligt det är. Spelar bara det. Kan nog bära upp våra cd-skivor på vinden nu.
Har en liten fråga till. Min Erik är en liten blygis. Kanske lite lik din Elliot? Ibland är det så svårt att veta hur mycke man ska hjälpa honom. Ska man pusha lite så han vågar? Han missar en del roligt för han tvekar. Eller ska man låta honom vara. Han kan säga ”idag var jag blyg hela tiden” när vi varit iväg hos någon. Jag bruka fiska lite för att se om han är ledsen för det men det verkar inte. Brukar säga att alla är blyga och det är ok att vara blyg. Ofta får han göra som han vill. Tanka kärlek och ta allt i sin takt. Hur gör ni?
Väntar med spänning på fortsättningen på Kärleksbarnet. Kram Kajsa

Åh, var får jag tag på spelet? Jag är röntgenläkare och min 5-åring älskar att vara med mig på jobbet. Då hämtar hon våra skelettdelar (hand, fot, i plast jag lovar!) och sedan vill hon se bilder på samma sak. Och som hon vrider och vänder för att få skelettdelen att passa ihop med bilden…
Jag är så glad att jag gick in på din blogg. Kan inte sova och skulle bara titta lite på nätet. Jag är en frekvent gäst hos dig och blir alltid glad av att läsa. Tack! Carolina