Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Årets julklapp – Hillevi Wahl

Årets julklapp

Alex Schulman må bli pappa – men jag har köpt en ny barnvagn! Just nu tycker jag att det smäller högre. Den står i hallen. En Teutonia fun. Med extra allt. Känns det som. Åtminstone efter fem år med ett gammalt tröskverk, som visserligen har fungerat alldeles utmärkt. Men som man knappt kommer fram med någonstans. Affärer är inte byggda för gamla tröstverk. Och tanter och farbröder har stånkat varenda dag i tre års tid över att jag inte kan fälla ner styret. Som om jag hade mitt gamla tröskverk för att jäklas. Med dem.
Men nu har jag en teutonia FUN och oj vad roligt vi ska ha. Jag har redan provgått tre varv runt lägenheten och man kan tamejsjutton dansa med den. Den svänger med höfterna som en ren karl. Och varje gång jag ser den så blir jag alldeles lycklig. Det bara bubblar i magen. Det måste väl ändå vara dagens största nyhet. Hur kan alltombarn ha missat den?