Frisyrtrauman

Alla bär vi på våra mer eller mindre hårresande trauman. Och nu har de till och med blivit en bok. Så här står det om antologin Frisyrtrauman:
frisyr.png

”Det här är en bok om hår. Den handlar om fåfänga, om tillhörighet och om viljan om att vara snygg inför sin stora kärlek. Om att beställa en tuppkam, om konsten att göra en pudel och en frisörska som var på sniskan. Om att slå vad om en hästsvans, få en glugg i luggen eller att inte få något alls.
Kända och okända svenskar berättar roliga och hårresande historier om sådant de utsatt sig själva eller andra för.”

Mian Lodalen, Horace Engdahl, Morgan Alling, Gustav Fridolin och Maud Ekborg (ja, hon är dotter till Lars) finns bland de medverkande. All vinst från försäljningen går till olika välgörande ändamål som författarna själva har valt.
Som klippt för att bli årets julklapp. Perfekt till den välkammade.