Funkar även mot hemorrojder

Dagens roligaste brev kommer från Sussi:

”Jag älskar En fuskmammas bekännelse, jag läste först din blogg på nätet innan den blev bok, då skrattade jag och läste bara för att du skrev så roligt, själv hatade jag barn och du uppfyllde liksom hur det nog var, he he. Sen nu kom barnet, Barnet med stort B och invaderade hemmet, underbart, underbart men jobbigt jobbigt. Då fick jag din bok av en kompis, den första, såg nu att det fanns fler, jippi, ska kasta mig på dom, och jäklar vilket stöd det har varit, tackar och bockar! Den boken blev min räddning inne på toa när jag gråtit av smärta pg av en förhatlig hemorojd som dök upp efter förlossningen =) Du är fantastisk! Nu ska jag gå och byta bajsblöja, och börja följa den här bloggen såklart.
hälsningar Sussi.”

Svar: Haha! Vad roligt. Det borde jag skriva på bokomslaget: ”Funkar även mot hemorrojder”. Tack för dagens glada skratt.