Ewa om läbbiga misogyna snorvalpar

”Du får alltid så vidrigt trista kommentarer på dina krönikor från läbbiga misogyna snorvalpar som försöker sig på lite könsförtryck och kommer med argument som ruttnade och möglade för 30 år sen. Jag tycker faktiskt inte att tidningarna borde ha kommentarsfält under krönikorna längre. Psyksjuka rättshaverister och högervridna kvinnohatare får fritt spelrum att ösa ut sitt hat – helt anonymt och bara rätt in i datorn. Nej, det är för lätt! Tvinga dem att skriva brev och posta med frimärke som förr, så kanske en del av dem inte skulle orka. (Vet inte om jag tycker detsamma om bloggar – däremot vet jag att jag aldrig skulle orka med att skriva blogg om nåt annat än möjligen pelargonodling eller virkning. Jag skulle aldrig stå ut med alla som spydde på en så fort man uttalade en politisk åsikt etc.)
hälsningar Ewa”

Svar: Ja, jag vet inte hur man ska hantera de här räliga krypen. Det handlar ju egentligen inte alls om mig, eller vad jag skriver. De har bara hittat ett ställe där de får häva ur sig sin skit. Anonymt. Och då gör de det.
Så det handlar om ett publicistiskt beslut.
Jag vägrar ta åt mig. Jag samlar bara på goda och kloka människor. Som du. Tack.

2 kommentarer

Håller med Ewa om att kommentarsfunktionen borde tas bort. Den fyller absolut ingen funktion, och jag tycker det är obehagligt att läsa och inse vilka kompletta idioter som går runt på gatorna. Skrämmande!

Tja, jag tycker nog en del har rätt när det gäller kommentarer. Det är ju så att om man ska få ett stipendium är det ju innehållet i boken som ska gälla och inte hur och när man skrev den. T ex har jag läst Martina Haag och visst har jag fnissat men två böcker räcker, sedan orkar man inte med den stilen längre. Simon Gärdenfors är ju även tecknare och hans bok ska jämföras med andra serietecknares, finns ju ganska många kvinnliga serietecknare idag som tar om sex osv. Själv gillar jag inte tecknade serier över huvud taget men jag tycker att det ska finnas böcker om olika sätt att leva, inte bara mamma barn böcker och jag hade en eländig barndom-böcker.