Hon sover!

Åh, hon sover! Vad skönt.
Jag vet inte om det är farmor eller det faktum att svärmor är här, som kastar omkull alla rutiner. Men min lilla nöjda dotter vill plötsligt äta en gång i halvtimmen och bara bäras hela tiden. Hade vi inte haft baby björnen (vem uppfann den, det måste ha varit en kvinna!) så hade vi varit rent olyckliga.
Vi gick ut en liten sväng, hela familjen, för att leka på en fin lekplats. Men det tog bara fem meter innan lillflickan protesterade. Hej, baby björn. Och efter en viss klättring i bergen runt omkring, så var det dags att gå till nästa lekplats. Jag prövade att lägga ner mitt lilla knyte i vagnen. Det gick bra – i tio meter. Hej baby björn.
Men nu funkade inte det heller. Hej parkbänk. Vi fick tanka igen. Och kräkas. Och skrikas. Och tankas lite till. (Helt ologiskt, men det är det enda som funkar.)
Sedan ville hon ligga i vagnen. Men då gick jag hem. Det får vara någon måtta på hur mycket man orkar.
Och nu sover hon i insatsen. (Vilket ord, egentligen. Vem kom på det, det måste ha varit en man.) Lilla älsklingen. Hoppas hon får sova en bra stund. För lilla magens skull.

1 kommentar Skriv en kommentar