Cee om att vara äckelmagad

”Jag testade en helg att jobba inom demensvården, eftersom jag verkligen behövde ett extrajobb. Jag gjorde mitt bästa för att klara av det och komma över min känsla av ”äckelmagenhet”, att det var något som skulle övervinnas… Jodå, jag ”kom över” det. Genom att fullkomligt stänga av all PMpati och erkännande att det var människor jag jobbade med. Jag var tvungen att bli en maskin för att inte kräkas. Jag mådde så illa att jag efter en dag på jobbet höll på att spy när jag själv behövde gå på toaletten, eftersom jag nu upplevde allt med den kroppsfunktionen som så äckligt.
hälsningar Cee”

Svar: Men exakt vad är det som är så äckligt med kroppsvätskor? Det är ju fullkomligt naturligt. Annika Lantz får tydligen inte säga att hon har mens i radio, för det är för äckligt.
Det låter som en fobi hos dig, och många andra. Kanske dags för lite terapi för alla som tror att mensblod är blått och att somliga av oss har en fallenhet eller begåvning att torka rumpor.

7 kommentarer Skriv en kommentar