Kajsas fina brev

”Hej HIllevi!
Igar kom det ett paket fran Sverige. Fran mamma/mormor, med lite godis och din bok Karleksbarnet. Som jag har langtat efter att lasa den! Klockan 19 borjade jag att lasa och kunde inte lagga den ifran mej forran tio minuter innan midnatt. Da var den fardiglast. Oj vad du ar duktig! Mest beundrar jag dig for att du har overlevt, med bravur, en sadan tragisk barndom. Jag tycker aven att du skriver valdigt intelligent men samtidigt latt.
Tusen tack for underbar lasning. Lycka till med lilla dottern, som val kommer snart? Jag vantar ocksa trean:-).
Kramar,
Kajsa”

Svar: Tack själv Kajsa. Jag blir så himla glad över ditt mail. Och det där med att så många sträckläser boken är en fantastisk komplimang. För det är ett skitjobbigt ämne – och ibland förvånas jag över att så många törs öppna boken över huvud taget, än mindre tar sig igenom den.
Och lycka till med trean.
Jag är själv riktigt ordentligt spänd inför mötet med lillflickan. Nu är det verkligen inte långt kvar.

1 kommentar

Kan bara hålla med om boken, jag sträckläste den också och många med mig, du gör en underbar insats med den. Kram