Katolsk skola med bra sexkunskap

”Jag gick på en katolsk skola genom hela grundskolan och måste säga att våran sexualundevisning var helt fantastisk. Det hela sköttes bra av lärare och rektor som introducerade en sex-vecka då allt från hur kondomer och andra preventivmedel fungerar, hur det hela fungerar biologiskt med barn och så vidare till anonym frågestund och filmer. Underligt att en religiös skola under slutet av 1990-talet klarade det hela med sex fantastiskt bra och gav oss kunskaper och fakta vi bär med oss än idag.
Anna”

Svar: Vad underbart att höra. Jag älskar bra lärare. Stort grattis!

1 kommentar

”Kondomer och andra preventivmedel” ?
Jag förstår inte. Katoliker accepterar ju inte preventivmedel. Man ska ta PMot det som Herren ger..
Påven har ju själv förbjudit information om kondomer t.ex. i Syd-Afrika. Människan ska ju inte leka Gud..
Jag känner att jag behöver mer information om saken. Någon som vill upplysa mig?