Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Familjefantaster älskar homofamiljer – Hillevi Wahl

Familjefantaster älskar homofamiljer

Läsvärd debattartikel i Expressen i dag.
Jag tror ju också, som bekant, att barn mår bäst av att ha minst två föräldrar. Gärna gifta:

”Gifta lever längre, är friskare och lyckligare än ogifta. Fråga vilken socialsekreterare, familjerådgivare eller läkare som helst.
Gifta skiljer sig mindre än sambos. Därför är äktenskapet bra för barn. Homosexuella som vill adoptera har fattat. Föräldrars separation är bland det värsta som kan drabba en ung människa. Barn till gifta föräldrar har ungefär hälften så stor risk att utsättas för en separation än barn till samboföräldrar. Det vet SCB, som också vet att 80 procent av alla sambos tror att de är gifta inom fem år. SCB vet också att antalet ingångna äktenskap ökar på 2000-talet och nu är högre än 1970, då sambo-boomen började. Antalet separationer sjunker också, mest bland sambos. Trots att vi talar så mycket om skilsmässor är det bara cirka 3 procent av barnen per år som utsätts för en separation (2006). 68:ornas barn har lärt av föräldrarnas misstag.”