Bokmässan – och nystart


Så här trött kan man bli av en bokmässa..

Äntligen hemma igen från bokmässan. Det känns verkligen i fötterna, plånboken – och hjärtat – att man har varit där. Och vad underbart det var att få möta sina läsare. Det blev många skratt och tårar – Kärleksbarnet är ju en sådan bok.
Jag blev så berörd av alla berättelser om mammor som försöker sluta dricka, om pappor som super och slår sina barn – och döttrar och söner som far illa. Jag önskar så att jag bara kunde krama om er allihop, men riktigt så långa armar har nog ingen, inte ens en supermamma.
En speciellt varm hälsning vill jag dock skicka till Häktet i Jönköping. Hör gärna av er när ni läst boken.
Förutom förlagsfesten (ska skvallra mer från den sedan) så var nog det roligaste att Kärleksbarnet sålde slut på mässan! Nu måste förlaget trycka fler böcker. Och så fick jag träffa underbara Inga-Lill Mosander som utnämnde mig till sin favorit i Aftonbladet. Det visade sig att hon visste en hel del om alkoholism.

För nytillkomna läsare av bloggen så kanske jag ska förklara att Supermamman.se egentligen är en blogg med kåserier om mitt smått kaotiska liv som småbarnsmamma. Då har jag konsekvent valt att kalla mig för Modern.
Men i och med att Kärleksbarnet har kommit, där jag ju skriver i jag-form, så måste jag nog börja blanda kåserierna med små blogginlägg i jagform. Det kan bli lite rörigt, men jag prövar och ser om det funkar.

2 kommentarer

Hej Hillevi, är boken Kärlektsbarnet självbiografisk eller inte? Blir förvimsad av att hon heter Irmeli och att den är klassad som skönlitteratur. T.ex. om man jämför med Maskrosungen så är ju den klassad som självbiografi på samma tema.
/Imsa aka Bibblatanten

Hej hej! Jag brukar kika in på din blogg lite då och då och den är helt underbar! Den känns… uppmuntrande, även om jag ofta blir rörd till tårar. Mina sista CSNpengar kommer att spenderas väl: på dina böcker! Ha en jättetrevlig helg!