Föreläsning och workshop
i självbiografiskt skrivande

FÖR DIG SOM LÄNGTAR EFTER ATT FÅ ÄGA DIN STORY

Kommer du ihåg vem du var innan du blev allt det där som andra sa att du borde vara? Det är så lätt att tappa bort sig själv i en värld full av sociala medier och förväntningar. Och du är verkligen inte ensam.

För mig tog det ett halvt sekel innan jag hittade min viktigaste superkraft.
Att hitta tillbaka till mitt inre barn, hon som älskade att simma. Kanske är det därför jag i dag älskar att hjälpa människor hitta sitt skrivflow.

Vad har du alltid älskat att göra, ända sedan du var ett litet barn? In i vilket sammanhang föddes du? Hur var det när du växte upp? Hur luktade det, hur såg det ut, hur smakade maten, vilken musik lyssnade du till? Vem var dina bästa kompisar? Din första kärlek? Vad drömde du om? Vad hände sedan?

Oavsett allt som blev fel, vad har du gjort bra? Skriv ner det. För det är viktigt.
Genom att äga vår egen story helt och fullt, och dela med oss av våra erfarenheter och insikter, så kan vi mötas och inspirera andra.

Har du livsberättelser som du vill skriva ner, men behöver hjälp att komma igång? Då är det här en workshop för dig. Vi ger dig tips, övningar, skratt, berättelser, pausgympa, kaffe och inspiration till att föra just din story framåt.

Boka Hillevi Wahl hos Författarcentrum