Klart grabben ska ha ett dragspel! När jag var hos Margareta Lövgren och Arne Lövgren så blev jag helt såld. Ett så vackert instrument. Och så många minnen. För att inte tala om hur glad man blir av Margareta och Arne rent generellt. ”Han kan få ett av våra”, sa Margareta. Wow. ️ Han är inte så liten längre. Fjorton år. Jag är helt rörd över allting. Hur lik han är min pappa. Dragspelet. Att han är världens bästa. Mitt ljus, min glädje. Den snällaste mest omtänksamma i hela världen. Hundra gånger smartare än jag. Det är en sådan ära att få vara hans mamma. Och vilket äventyr! Special thanks till Margareta och Arne. Han blev så glad! Nu ska vi fixa till radiogrammofonen Arne! Vi ringer nog snart. @margaretalovgren1 @arne.lovet #movitz #dragspel #14yearsold #bestkid

Klart grabben ska ha ett dragspel! När jag var hos Margareta Lövgren och Arne Lövgren så blev jag helt såld. Ett så vackert instrument. Och så många minnen. För att inte tala om hur glad man blir av Margareta och Arne rent generellt. ”Han kan få ett av våra”, sa Margareta. 
Wow. ️
Han är inte så liten längre. Fjorton år. Jag är helt rörd över allting. 
Hur lik han är min pappa. Dragspelet. Att han är världens bästa. Mitt ljus, min glädje. Den snällaste mest omtänksamma i hela världen. Hundra gånger smartare än jag. Det är en sådan ära att få vara hans mamma. Och vilket äventyr! 
Special thanks till Margareta och Arne. Han blev så glad! Nu ska vi fixa till radiogrammofonen Arne! Vi ringer nog snart.  @margaretalovgren1 @arne.lovet