Läslov! Jag tipsar varje dag om de mest lustfyllda böckerna just nu. För alla er som gillade ”Förr eller senare exploderar jag” av @johngreenwritesbooks – den här rekommenderar han! ”Spännande, rörande och underbart annorlunda. En oförglömlig berättelse”. Och det finns bilder – för alla unga som älskar just bilder i böckerna. Första meningen: ”Aldrig har jag tvivlat på mitt förnuft så många gånger som jag gjorde den där första natten, då fågelkvinnan och hennes skyddslingar kom och räddade mig från dårhuset.” Dagarnas karta. Fjärde boken om Miss Peregrines besynnerliga barn. Av @ransomriggs @rabensjogren #läslov #annorlunda #underbart #förrellersenareexploderarjag #lästips #spännande #dårhus #rörande #oförglömliga #berättelser

Läslov! Jag tipsar varje dag om de mest lustfyllda böckerna just nu. För alla er som gillade ”Förr eller senare exploderar jag” av @johngreenwritesbooks - den här rekommenderar han! ”Spännande, rörande och underbart annorlunda. En oförglömlig berättelse”. Och det finns bilder - för alla unga som älskar just bilder i böckerna. 
Första meningen: ”Aldrig har jag tvivlat på mitt förnuft så många gånger som jag gjorde den där första natten, då fågelkvinnan och hennes skyddslingar kom och räddade mig från dårhuset.”
Dagarnas karta. Fjärde boken om Miss Peregrines besynnerliga barn. Av @ransomriggs @rabensjogren