okt 20, 2019 @ 09:30

Skriva, skriva, skriva. Lite i taget tröskar jag mig igenom. Jag hade glömt hur lång tid allt tar! Jag blir tokig på hur långsamt berättelsen växer fram i fingrarna. I mitt huvud är ju allt klart. Berättelsen är nästa färdig. I mitt huvud. Ibland önskar jag att man bara kunde printa ut, direkt från hjärnan. Men det hade nog inte gått att läsa.  Sorteringen måste jag tydligen göra själv. Nåväl. Lite mer kaffe så är jag snart igång igen. ️
Skriva, skriva, skriva. Lite i taget tröskar jag mig igenom. Jag hade glömt hur lång tid allt tar! Jag blir tokig på hur långsamt berättelsen växer fram i fingrarna. I mitt huvud är ju allt klart. Berättelsen är nästa färdig. I mitt huvud. Ibland önskar jag att man bara kunde printa ut, direkt från hjärnan. Men det hade nog inte gått att läsa. Sorteringen måste jag tydligen göra själv. Nåväl. Lite mer kaffe så är jag snart igång igen. ️