Det här är min mormor och morfar. Stina och Helge. Jag vet alldeles för lite om dem. I princip bara hur de dog. I en illegal abort och i en hiss. Det är för sorgligt. I år ska jag banne mig ta reda på mer. Så att jag kan berätta för mina barn om dessa två märkvärdiga människor som präglat mitt liv så mycket. Jag ska börja med att printa ut fotot och sätta det i en ram vid matbordet. ️️ Välkommen hem till oss, Stina och Helge.

Det här är min mormor och morfar. Stina och Helge. Jag vet alldeles för lite om dem. I princip bara hur de dog. I en illegal abort och i en hiss. Det är för sorgligt. I år ska jag banne mig ta reda på mer. Så att jag kan berätta för mina barn om dessa två märkvärdiga människor som präglat mitt liv så mycket. Jag ska börja med att printa ut fotot och sätta det i en ram vid matbordet. ️️ Välkommen hem till oss, Stina och Helge.

Det går inte att kommentera längre.