Skriv ditt liv! Kolla in vilket skönt ställe vi ska skriva på i Sitges i höst. ”Alla människor bär på en unik historia. Ett liv innehåller såväl glädjeämnen som sorg, kärlek, smärta, utmaningar och lycka. Att skriva en självbiografisk berättelse kan fungera som terapi för att bearbeta minnen och händelser. En bok om ditt liv kan också bli en fin gåva till dina barn eller barnbarn. Vill du lära dig att dokumentera ditt liv, eller valda delar av det, i novellform eller kanske en hel roman? Vi välkomnar alla, oavsett tidigare bakgrund och ambitioner med skrivandet, till vår kurs! Kursen hålls i mysiga Sitges, strax utanför Barcelona, där vi bor på hemtrevliga Villa Sunshine” Läs mer på Skrivarresor.se @skrivarresor @feelgoodmikael

Skriv ditt liv! Kolla in vilket skönt ställe vi ska skriva på i Sitges i höst. ”Alla människor bär på en unik historia. Ett liv innehåller såväl glädjeämnen som sorg, kärlek, smärta, utmaningar och lycka. Att skriva en självbiografisk berättelse kan fungera som terapi för att bearbeta minnen och händelser. En bok om ditt liv kan också bli en fin gåva till dina barn eller barnbarn. Vill du lära dig att dokumentera ditt liv, eller valda delar av det, i novellform eller kanske en hel roman? Vi välkomnar alla, oavsett tidigare bakgrund och ambitioner med skrivandet, till vår kurs! Kursen hålls i mysiga Sitges, strax utanför Barcelona, där vi bor på hemtrevliga Villa Sunshine” Läs mer på Skrivarresor.se @skrivarresor @feelgoodmikael

Det går inte att kommentera längre.