Jag måste bara få visa. Elliot och Elias. De har känt varandra sedan innan de ens började skolan. I går var det bal för dem och alla nior. En fantastisk bal. Vilka stora vackra fina människor de har blivit. De där som satt med sina nallar i första klass. Nu: Brilliant minds! Uppklädda till tänderna. Med prisutdelning och lattjolajbans. (De dansade i fem timmar!) Och Elliot – han ville såklart ha en speciell kostym. Jag kan inte låta bli att tänka på min pappa Ove. Han hade ÄLSKAT kostymen. Jag hör jublet ända från himlen. Självklart ska man ha en flamingokostym. Självklart! ️

Jag måste bara få visa. Elliot och Elias. De har känt varandra sedan innan de ens började skolan. I går var det bal för dem och alla nior. En fantastisk bal. Vilka stora vackra fina människor de har blivit. De där som satt med sina nallar i första klass. Nu: Brilliant minds! Uppklädda till tänderna. Med prisutdelning och lattjolajbans. (De dansade i fem timmar!) Och Elliot - han ville såklart ha en speciell kostym. Jag kan inte låta bli att tänka på min pappa Ove. Han hade ÄLSKAT kostymen. Jag hör jublet ända från himlen. Självklart ska man ha en flamingokostym. Självklart! ️

Det går inte att kommentera längre.