Vårruset i Stockholm nästa vecka. Jag kan inte springa – men jag kan gå. Lykke och jag kör andra dagen i Stockholm. Tisdag 28 maj. Vilka av mina kompisar från alla 50-lopp-året kommer jag att kunna high fivea på Gärdet? Vilka är där? Vilka ska springa? Gå? Lunka? (Häng på, vetja! Anmäl dig senast på torsdag så får du 50 kronor rabatt om du skriver in koden YEAH när du gör din anmälan. Gäller Stockholm. Hoppas vi ses!) Vårruset https://varruset.se

Vårruset i Stockholm nästa vecka. Jag kan inte springa - men jag kan gå. Lykke och jag kör andra dagen i Stockholm. Tisdag 28 maj. Vilka av mina kompisar från alla 50-lopp-året kommer jag att kunna high fivea på Gärdet? Vilka är där? Vilka ska springa? Gå? Lunka? (Häng på, vetja! Anmäl dig senast på torsdag så får du 50 kronor rabatt om du skriver in koden YEAH när du gör din anmälan. Gäller Stockholm. Hoppas vi ses!) Vårruset https://varruset.se

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.