Båtlåt av Robert Broberg: Det var en båt som sa till en annan ”va du va stilig. Vi borde borda varann Gjorda för varann och köla lite grann Som bara båtar kan.” Badda bam bam bam bam Badda bam bam bam Andra båten sa ”klart att jag vill va Med och kryssa Kyssa din stiliga för I en stillsam slör Vi varann förför Som bara båtar gör.” Badda bam ”Och när det blir lä Ja, då kan vi klä av oss seglen Ligga en stund vid en boj Skepp o’hoj Gnida vår fernissa lite grann och fnissa Kasta (t)ankar Bli lite vågade, ha lite skoj Oj, oj, oj!” ”Och hur vi sedan få En och kanske två egna små jollar Jollrande efter på släp I ett navelrep E en hemlighet Som bara båtar vet” Badda bam bam bam Badda bam bam bam ”Vi kan lägga till I äktenskapets hamn Vid en brygga Bygga ett båthus som vi kunde ligga I Och tjära ner varann Som bara båtar kan” Badda bam bam bam Som bara båtar kan Badda bam dam bam bam (Bästa låten ever. Tack Robban Broberg. ️)

Det går inte att kommentera längre.