Jag har så vackra bilder från Skriv-ditt-liv-kursen på Svartsö. Så jag vill ta en i taget. Jag filosoferar lite kring varje. Symboliken av att hitta en dörr. Sin dörr. När man skriver. ”Det är den här dörren jag är nyfiken på!” Vad finns bakom min dörr? Vem var min mamma? Min syster? Min pappa? Min mormor? Eller jag själv – vem var jag från början? Vad hade hänt om jag valt en annan partner? Hur hade mitt liv blivit då? @skrivarresor @svartsonorra

Jag har så vackra bilder från Skriv-ditt-liv-kursen på Svartsö. Så jag vill ta en i taget. Jag filosoferar lite kring varje. Symboliken av att hitta en dörr. Sin dörr. När man skriver. ”Det är den här dörren jag är nyfiken på!” Vad finns bakom min dörr? Vem var min mamma? Min syster? Min pappa? Min mormor? Eller jag själv - vem var jag från början? Vad hade hänt om jag valt en annan partner? Hur hade mitt liv blivit då? @skrivarresor @svartsonorra

Det går inte att kommentera längre.