En liten påminnelse. Det är schysst att sätta gränser – då slipper andra lägga tid och kraft på att gissa. Det är bjussigt att säga nej. De flesta av oss tycker det är otroligt skönt med tydlighet – annars överpresterar vi av ren osäkerhet. Ett litet extra förtydligande: Förväxla inte sanning med personlig åsikt. Det är två helt olika saker. Ska du ha en åsikt – låt den vara vänlig och bjussig. ️

En liten påminnelse. Det är schysst att sätta gränser - då slipper andra lägga tid och kraft på att gissa. Det är bjussigt att säga nej. De flesta av oss tycker det är otroligt skönt med tydlighet - annars överpresterar vi av ren osäkerhet. Ett litet extra förtydligande: Förväxla inte sanning med personlig åsikt. Det är två helt olika saker. Ska du ha en åsikt - låt den vara vänlig och bjussig. ️

Det går inte att kommentera längre.