Hittade en så fin recension av Kärleksbarnet. ”Irmeli vill inte få oss att förstå, hon vill att vi ska veta. Hon berättar och jag lyssnar. Irmeli blir en ny bekantskap som berättar sitt innersta och sin största hemlighet. Jag får som läsare förtroendet att kliva in i hennes mörkaste rum och jag lyssnar gärna. Jag beundras av styrkan och uppfinningsrikedomen för att överleva denna misär. Det finns ett jävlar anamma i bakgrunden och en kraft som är ren och skär god. Det är den jag, som läsare, klamrar mig fast vid.” Läs mer på http://www.pratabok.se/?p=33

Hittade en så fin recension av Kärleksbarnet. ”Irmeli vill inte få oss att förstå, hon vill att vi ska veta. Hon berättar och jag lyssnar. Irmeli blir en ny bekantskap som berättar sitt innersta och sin största hemlighet. Jag får som läsare förtroendet att kliva in i hennes mörkaste rum och jag lyssnar gärna. Jag beundras av styrkan och uppfinningsrikedomen för att överleva denna misär. Det finns ett jävlar anamma i bakgrunden och en kraft som är ren och skär god. Det är den jag, som läsare, klamrar mig fast vid.” Läs mer på http://www.pratabok.se/?p=33