Sitt ner och vila en stund i mellanrummen. Träffade en människa som sa: ”Jag hinner inte vara stolt längre över det vi gör på jobbet.” Så sorgligt. Vi måste få tid till att vara stolta över det vi gjort bra. Vila en stund i våra segrar. Det skapar bättre och starkare team. Och starkare självkänsla. ”Oavsett allt annat – detta gjorde vi i alla fall bra”. Vi måste ha tid till att vara stolta och ha kul tillsammans. Och hjälpa varandra en bit på vägen. Annars går vi sönder. ️

Sitt ner och vila en stund i mellanrummen. Träffade en människa som sa: ”Jag hinner inte vara stolt längre över det vi gör på jobbet.” Så sorgligt. Vi måste få tid till att vara stolta över det vi gjort bra. Vila en stund i våra segrar. Det skapar bättre och starkare team. Och starkare självkänsla. ”Oavsett allt annat - detta gjorde vi i alla fall bra”. Vi måste ha tid till att vara stolta och ha kul tillsammans. Och hjälpa varandra en bit på vägen. Annars går vi sönder. ️